macedonia

I have the pleasure to congratulate the brave and proud Macedonian people, as well as all those being linked to the Macedonian spirit – the numerous friends of Macedonia all around the world and here, in Romania !

Happy Anniversary on the National Day !

                                                                                                                                                                          Aurelian GOGULESCU

Honorary Consul of the Republic of Macedonia in Romania

President of Prahova County Chamber of Commerce and Industry

 

La propunerea autoritatilor macedonene, in mod special a Excelentei Sale, Dl. Tihomir Ilievski, fostul Ambasador al Republicii Macedonia la Bucuresti - pe perioada mandatului diplomatic al acestuia, initiindu-se procedura de numire – si a Domnului Ljupko Arsovski, Ambasadorul Macedoniei la acea data, precum si autoritatilor romane care au acceptat acesta propunere, in cursul lunii noiembrie 2008, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Prahova, a fost desemnat Consul Onorific al Republicii Macedonia in Romania

 «Este o onoare si o mare implinire profesionala, pentru mine, aceasta desemnare, este probabil, o apreciere a unor calitati pe care m-am straduit sa le cultiv si sa le aplic cat mai bine in activitatea mea din ultimii aproape 20 ani. Dar, in primul rand, aceasta investitura, reprezinta mai ales o mare obligatie in a onora asteptarile cu privire la intensificarea si dezvoltarea relatiilor economice romano-macedonene» a afirmat Dl. Aurelian Gogulescu intr-un interviu publicat in decembrie 2008 in revista «Reporter Economic».

INVESTITI IN MACEDONIA