Vizita in judetul Prahova a E.S. Dl. Tran Thanh CONG, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam in Romania.

Avem deosebita placere de a va informa ca in data de 4 aprilie 2017, Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Ambasada Republicii Socialiste Vietnam in Romania si Centrul de Studii pentru Indochina, organizeaza vizita in judetul Prahova a E.S. Dl. Tran Thanh CONG, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam in Romania.

Acest eveniment are ca scop principal promovarea relatiilor de colaborare romano-vietnameze dar si prezentarea climatului economic si comercial al judetului Prahova, cu aceasta ocazie fiind sustinute totodata prezentari detaliate ale mediului de afaceri vietnamez si conditiilor de colaborare si investitii.

Dl. Ambasador si-a manifestat interesul de a purta discutii directe cu reprezentantii companiilor prahovene care doresc sa-si extinda activitatea pe o piata emergenta deosebit de dinamica, cu o economie ce va avea, conform unor previziuni, cel mai accelerat ritm de crestere din lume, pana in anul 2020. In acest sens,  va invitam sa participati la o intalnire cu oficialii vietnamezi, care va avea loc la sediul CCI Prahova, Sala Europa,  marti, 4 aprilie 2017, in intervalul orar 10:30 – 12:15.

In speranta ca aceasta oportunitate este de interes pentru activitatea companiei pe care o conduceti, va rugam sa ne transmiteti confirmarea Dvs. privind participarea pana cel tarziu joi, 30 martie 2017, prin e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau fax : 0244 512 552, mentionand persoana participanta si sectorul de activitate. Participarea este gratuita.

Targul International de Blanuri Kastoria, Grecia, 4-7 mai 2017

 

 

 

Camera de Comert si Industrie Prahova organizeaza participarea la cea de-a42-a editie a Targului International de Blanuri, care se va desfasura in  perioada 4 – 7 mai 2017, la Kastoria, in Grecia.

Aceasta manifestare expozitionalaeste cea mai importanta platforma comerciala si de promovare din Sud-Estul Europei pentru aceste produse, reunind cele mai renumite branduri de blanuri la nivel international. Pe o suprafata de peste 13 000 m.p. de expozitie, sunt reunite articole de imbracaminte si accesorii din blana, piele si cojoc, dar si utilaje specifice.

Informatii suplimentare la tel : 0244 51666 int 114, sau 0741 231250, persoana de contact, dna. Alexandra Petre, Director Promovare, Comunicare, PR.

Anexat: scrisoarea de invitatie si fisa de inscriere

 

 

 

PRAHOVA AUTO-MOTO-VELO Centrul Civic al Municipiului Ploiesti, 19 – 21 mai 2017 (in cadrul Zilelor Orasului Ploiesti)

Expozitie specializata de autovehicule, autoutilitare,  moto-velo, accesorii si piese de schimb, lubrifianti

Informatii suplimentare : tel. 0244 516666, int.114, mobil. 0741 231250, sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact, dna. Alexandra Petre.

AMBIANTA-RAFINAMENT-STIL Centrul Civic al Municipiului Ploiesti, 19 – 21 mai 2017 (in cadrul Zilelor Orasului Ploiesti)

Tematica: plante decorative pentru interior si exterior, gradinarit, elemente de amenajari si dotari exterioare si peisagistice

Informatii suplimentare : tel. 0244 516666, int.114, mobil. 0741 231250, sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact, dna. Alexandra Petre.

TARGUL DE MESTESUGURI SI PRODUSE TRADITIONALE ROMANESTI Ploiesti Shopping City, 31 martie – 2 aprilie 2017

Targul de va desfasura intr-o locatie deosebita  - cel mai mare centru comercial din zona - Ploiesti Shopping City Mall, care beneficiaza de un numar de aproximativ 35 000 vizitatori/zi, la sfarsit de saptamana, proveniti din judetul Prahova, dar si din imprejurimi – Bucuresti, Brasov, Targoviste, Pitesti.

Sunt asteptati sa participe producatori si comercianti de  produse traditionale romanesti din lemn, ceramica, piele, metal, sticla, piatra, materiale textile – sculpturi, vase de lut, icoane, ii si alte elemente de port traditional romanesc, mic mobilier sculptat, obiecte de decor, produse cosmetice manufacturate. De asemenea, sunt invitati producatorii de produse alimentare traditionale (ambalate) – miere si produse apicole, dulceturi, serbet, zacusca, vin, bauturi traditionale spirtoase.

Relatii suplimentare : tel. 0244 516666, int.114, mobil. 0741 231250, sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact, dna. Alexandra Petre.

Informatii detaliate -  in documentul anexat

Intalnire oil&gas si energie, 31 martie 2017

Misiunea Camerei de Comert si Industrie Prahova este de a actiona ca un veritabil liant al mediului de afaceri prahovean pentru a contribui la crearea unei comunitati de business performante si competitive, ai carei membri sa beneficieze permanent de posibilitatea de a descoperi noi parteneri de incredere si oportunitati de colaborare.

In lumina celor de mai sus, avem deosebita placere de a va invita sa participati la prima editie a seriei de evenimente de networking intitulate "CLUBUL MEMBRILOR CCIPH", care va avea loc la sediul CCI Prahova, Sala Europa, in data de 31 martie 2017, incepand cu orele 10.00  si care se adreseaza atat membrilor nostri cat si companiilor care inca nu au acest statut.

Avand in vedere profilul si traditia economica a judetului Prahova, aceasta editie inaugurala este destinata companiilor din domeniul oil & gas  si energie (consultanta, proiectare, inginerie in domeniul industriei de petrol si gaze, productie de utilaje si echipamente de extractie si prelucrare petrol, conducte, rafinarii si instalatii petrochimice, transport si infrastructura, energie regenerabila, etc.) si vine ca raspuns la nevoia de cunoastere reciproca si cooperare intre companiile activand in aceste importante sectore ale economiei prahovene,  avand ca principal scop consolidarea de parteneriate locale care sa se coaguleze intr-o initiativa puternica si valoroasa.

Mentionam ca membrii CCI Prahova vor avea posibilitatea de a participa dar si de a se prezenta si a-si face cunoscuta activitatea, in regim de gratuitate, iar pentru companiile care nu sunt membre taxa de participare este de  50 lei + TVA/ persoana iar taxa de sustinere a unei prezentari PowerPoint este de  250 lei + TVA/companie.

In masura in care doriti sa profitati de aceasta excelenta oportunitate, va rugam sa completati si sa ne transmiteti fisa de participare anexata, la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau fax: 0244 512 552, pana cel tarziu vineri, 24 martie 2017.