Intalnire oil&gas si energie, 31 martie 2017

Misiunea Camerei de Comert si Industrie Prahova este de a actiona ca un veritabil liant al mediului de afaceri prahovean pentru a contribui la crearea unei comunitati de business performante si competitive, ai carei membri sa beneficieze permanent de posibilitatea de a descoperi noi parteneri de incredere si oportunitati de colaborare.

In lumina celor de mai sus, avem deosebita placere de a va invita sa participati la prima editie a seriei de evenimente de networking intitulate "CLUBUL MEMBRILOR CCIPH", care va avea loc la sediul CCI Prahova, Sala Europa, in data de 31 martie 2017, incepand cu orele 10.00  si care se adreseaza atat membrilor nostri cat si companiilor care inca nu au acest statut.

Avand in vedere profilul si traditia economica a judetului Prahova, aceasta editie inaugurala este destinata companiilor din domeniul oil & gas  si energie (consultanta, proiectare, inginerie in domeniul industriei de petrol si gaze, productie de utilaje si echipamente de extractie si prelucrare petrol, conducte, rafinarii si instalatii petrochimice, transport si infrastructura, energie regenerabila, etc.) si vine ca raspuns la nevoia de cunoastere reciproca si cooperare intre companiile activand in aceste importante sectore ale economiei prahovene,  avand ca principal scop consolidarea de parteneriate locale care sa se coaguleze intr-o initiativa puternica si valoroasa.

Mentionam ca membrii CCI Prahova vor avea posibilitatea de a participa dar si de a se prezenta si a-si face cunoscuta activitatea, in regim de gratuitate, iar pentru companiile care nu sunt membre taxa de participare este de  50 lei + TVA/ persoana iar taxa de sustinere a unei prezentari PowerPoint este de  250 lei + TVA/companie.

In masura in care doriti sa profitati de aceasta excelenta oportunitate, va rugam sa completati si sa ne transmiteti fisa de participare anexata, la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau fax: 0244 512 552, pana cel tarziu vineri, 24 martie 2017.