TARGUL DE MESTESUGURI SI PRODUSE TRADITIONALE ROMANESTI Ploiesti Shopping City, 31 martie – 2 aprilie 2017

Targul de va desfasura intr-o locatie deosebita  - cel mai mare centru comercial din zona - Ploiesti Shopping City Mall, care beneficiaza de un numar de aproximativ 35 000 vizitatori/zi, la sfarsit de saptamana, proveniti din judetul Prahova, dar si din imprejurimi – Bucuresti, Brasov, Targoviste, Pitesti.

Sunt asteptati sa participe producatori si comercianti de  produse traditionale romanesti din lemn, ceramica, piele, metal, sticla, piatra, materiale textile – sculpturi, vase de lut, icoane, ii si alte elemente de port traditional romanesc, mic mobilier sculptat, obiecte de decor, produse cosmetice manufacturate. De asemenea, sunt invitati producatorii de produse alimentare traditionale (ambalate) – miere si produse apicole, dulceturi, serbet, zacusca, vin, bauturi traditionale spirtoase.

Relatii suplimentare : tel. 0244 516666, int.114, mobil. 0741 231250, sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact, dna. Alexandra Petre.

Informatii detaliate -  in documentul anexat