Misiune economica in CHINA

Camera de  Comert si Industrie Prahova organizeaza  in perioada 13-25 iunie 2017 o Misiune Economica in CHINA, la  Harbin – Provincia Heilongjiang, Beijing si Shanghai.

Programul deplasarii cuprinde participarea la cea de-a 28-a editie a Targului International pentru Comert si Cooperare Economica de la Harbin, care include o serie de evenimente grandioase, reunind pe o suprafata de 86 000 mp circa 3000 de standuri expozitionale si  mai multe saloane tematice.

Manifestarea se prezinta ca o adevarata platforma pentru parteneriate intre firme din toata lumea, fiind al doilea targ ca importanta si amploare din China si unul dintre cele mai renumite din regiunea Asiei de Nord-Est, reunind in medie peste 200 000 de expozanti si vizitatori anual, din peste 80 de tari si regiuni.

Pe de alta parte, intrucat anul 2017 marcheaza implinirea a 25 de ani de la semnarea Acordului de Infratire intre Provincia Heilongjiang si Judetul Prahova, primirea delegatiei prahovene de catre gazdele chineze se va constitui intr-un eveniment de ampla anvergura ce va contribui cu siguranta la intensificarea relatiilor bilaterale si stabilirea unor fructuoase contacte de afaceri precum   si la identificarea unor noi oportunitati de cooperare economica si investitionale  intre firmele romanesti si cele chineze.

Programul va mai include deplasari si intalniri organizate in Beijing si Shanghai in functie de domeniile de activitate si sectoarele de interes exprimate de firmele romanesti participante in cadrul delegatiei.

Anexat : Invitatia si Formularul de inscriere