Oportunitate intalnire firme franceze participante la misiunea economica "AUTOMOBILE" Pitesti

Camera de Comert si Industrie Prahova, prin Centrul Enterprise Europe Network, va invita sa participati la actiunile derulate cu ocazia primirii Misiunii Economice „AUTOMOBILE” organizata in perioada 30.05-01.06.2017 la Pitesti, de catre Camera de Comert si Industrie din regiunea Lorraine in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din regiunile Bourgogne si Champagne–Ardenne, Camera de Comert si Industrie Grand Est și ARIA din Germania.

Evenimentul se adreseaza organizatiilor care activeaza in domeniile:

- Producatori de echipamente industriale/ Dezvoltatori afaceri/ Modelare 3D / Design, cercetare-dezvoltare/Testare si analiza/ Monitorizarea si controlul productiei/ Mecanica de precizie/ Echipamente control,roboti/ Instrumente de productie si intretinere / Automatizare/ Mentenanta industiala / Materiale avansate/ Obiecte Smart / Procese de curatare/ Servicii / Vanzare si distributie /Piese de schimb,parbrize/ Transformare vehicule (medicale,politie,handicap…)

Atat firmele franceze, germane care fac parte din delegatia straina cat si firmele romanesti inscrise pot sa participe la toate momentele cuprinse in agenda de mai jos:

Agenda evenimentului:

30 mai Pitesti

  • Vizita la compania DACIA – Renault - intalnire cu companii autohtone din domeniul auto • Sesiune B2B intre firmele participante

31 mai Pitesti

  • vizita la GIC ( Grupul Industrial Componente) Pitesti • sesiune B2B intre firmele participante • prelegeri pe temele:
  • soluții tehnologice innovative
  • domenii de cercetare propuse de Universitatea din Lorena și de Universitatea din Pitești.

Agenda preliminara se gaseste la adresa: https://www.b2match.eu/auto-roumanie-2017/

Participarea la eveniment este GRATUITA.

Pentru informatii suplimentare si suport privind inscrierea on line a firmei (pana cel tarziu in data de 19.05.2017), va stam la dispozitie. Persoana contact: Luana TEODORESCU –Director Programe si Afaceri Europene, senior expert EE

Telefon: 0745 997822 sau 0344 401 203. Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , luana, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.