Targul VICII SI DELICII

Perioada : 21 – 23 aprilie 2017

Locatie : Complexul Expozitional EXPO ARAD INTERNATIONAL

Organizator : Camera de Comert si Industrie Arad

Tematica / potentiali expozanti :

  • Case de vinuri, crame, domenii viticole, producători autohtoni și internaționali de vinuri
  • Producători autohtoni, naționali și internaționali de băuturi alcoolice
  • Producători locali, naționali și internaționali de beri artizanale
  • Importatori și distribuitori de trabucuri și țigarete
  • Producători sau importatori de mezeluri sau brânzeturi de calitate superioară
  • Producători și comercianți de dulciuri exclusiviste
  • Comercianți de cadouri exclusiviste

Mai multe detalii in documentul anexat

Forum economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii forumului economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”, ce va avea loc vineri, 17 martie 2017, incepand cu orele 10:30, la sediul UNINDUSTRIAItalia (Auditorium G. Agnelli – Roma, Via A. Noale 206), in organizarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in Italia, in colaborare cu UNINDUSTRIA Italia, Guvernul Romaniei  si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

La eveniment vor participa 50 operatori economici membri UNINDUSTRIA Italia, oameni de afaceri si operatori italieni din mai multe domenii de activitate (constructii, transport, agricultura, managementul deseurilor, turism) interesati in dezvoltarea unor investii sau parteneriate de interes general pentru economia romaneasca.

Cu aceasta ocazie, participantii vor putea prezenta idei de proiecte in vederea identificarii unor parteneriate  bilaterale, lucrarile forumului fiind urmate de intalniri de tip B2B intre oamenii de afaceri prezenti.

Puteti regasi anexat invitatia oficiala de participare, iar in masura in care acest eveniment prezinta interes pentru Dvs., puteti solicita informatii suplimentare sau confirma prezenta la forumul economic la  adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Editia a 5-a a Forumului EUROSFAT

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii celei de-a 5-a editii a Forumului EUROSFAT,  cel mai mare forum anual de afaceri europene din Romania, care va avea loc în data de 28 aprilie 2017, la hotel Marriott, București.

EUROSFAT este un forum anual de dezbateri pe diverse teme de politici europene care se desfășoară în România începând cu anul 2013. Obiectivul evenimentului este de a reuni politicieni, diplomați, activiști, reprezentanți ai mediului de afaceri, cercetători, experți și cetățeni, în scopul de a dezbate aspectele cheie de pe agenda europeană.

In cadrul evenimentului, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Ambasada Canadei in Romania si Europuls - Centrul de Expertiză Europeană vor modera un atelier pe tema ,,Implicatiile Acordului Economic si Comercial Cuprinzator dintre Canada si Uniunea Europeana (CETA).

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru detalii suplimentare privind acest eveniment, puteti regasi anexat descrierea generală a EUROSFAT și informațiile despre ediția 2017, dosarul de presă al ediției Eurosfat 2016, precum și oportunitățile de parteneriat în cadrul Eurosfat.

Persoane de contact: Petru Saca, Șef Birou, Direcția Relații Externe, Camera de Comerț și Industrie a României, email: petru.saca@ccir, tel:+40731 040 137 şi Ana Iulia Ghiță, Project Manager la Europuls, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel +40726975530.

Targul International de Blanuri de la Kastoria, Grecia

perioada : 4 – 7 mai 2017

locatia : Complexul Expozitional International din Kastoria

editia a 42 - a

mai multe informatii pe : www.furfairkastoria.com