Misiune economica dedicata industriei de morarit, panificatie si patiserie Bavaria, 19-23 iunie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra misiunii economice in Bavaria, cu  tema „Tehnologii moderne in industria de morarit , panificatie si patiserie”, care va fi organizata  in perioada 19-23 iunie 2017 de catre Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) si partenerul sau german Herbertz Dairy Food Service.

Evenimentul face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership”, sustinut de Ministerul pentru Economie si Media, Energie si Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Pentru detalii privind programul si modalitatile de inscriere, va rugam sa consultati Invitatia oficiala.

The Balkans International Wine Competition & Festival 2017 Editia a VI-a, Sofia, Bulgaria 1-4 iunie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra evenimentului "The Balkans International Wine Competition & Festival 2017", care va fi organizat la Grand Hotel Sofia din Sofia, in perioada 1-4 iunie 2017.

Evenimentul se adreseaza producatorilor de vin din Peninsula Balcanica, Europa Centrala si de Est, regiunea Marii Negre, precum si celor din alte regiuni vini-viticole.

Editia din acest an a BIWC va fi corelata cu cea de-a 40-a editie a Congresului Mondial al OIV si cea de-a 15-a Adunare Generala a OIV, care se vor desfasura in Sofia in perioada 29 mai -2 iunie 2017, la care sunt asteptate peste 800 de importante personalitati din domeniul vini-viticol din toata lumea. De asemenea, vor participa 30 de importatori, comercianti si distribuitori din SUA, China si Japonia.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Invitatia oficiala, Formularul de inscriere si Schema festivalului.

Forum Economic Fez Meknes

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii Forumului Economic Fez Meknes, care va avea loc la Fez, in Maroc, in perioada 10 – 12 mai 2017, avand tema “Teritoriu, Afacere si Inteligenta Economica: Potential, Parteneriat si Oportunitati”.

Acest eveniment este organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Servicii a regiunii Fez – Meknes si are ca scop extinderea potentialului de schimb si impartasirea de experienta si proiecte, intre participantii din comunitatea economica si factorii de decizie din mediul institutional, in vederea dezvoltarii parteneriatelor si promovarii multiculturalismului.

In vederea participarii, inscrierea se poate realiza accesand paginile web:

www.femefor.com sau www.fesmekneseconomicforum.com.  

Forum economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii forumului economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”, ce va avea loc vineri, 17 martie 2017, incepand cu orele 10:30, la sediul UNINDUSTRIAItalia (Auditorium G. Agnelli – Roma, Via A. Noale 206), in organizarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in Italia, in colaborare cu UNINDUSTRIA Italia, Guvernul Romaniei  si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

La eveniment vor participa 50 operatori economici membri UNINDUSTRIA Italia, oameni de afaceri si operatori italieni din mai multe domenii de activitate (constructii, transport, agricultura, managementul deseurilor, turism) interesati in dezvoltarea unor investii sau parteneriate de interes general pentru economia romaneasca.

Cu aceasta ocazie, participantii vor putea prezenta idei de proiecte in vederea identificarii unor parteneriate  bilaterale, lucrarile forumului fiind urmate de intalniri de tip B2B intre oamenii de afaceri prezenti.

Puteti regasi anexat invitatia oficiala de participare, iar in masura in care acest eveniment prezinta interes pentru Dvs., puteti solicita informatii suplimentare sau confirma prezenta la forumul economic la  adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Targul International de Blanuri de la Kastoria, Grecia

perioada : 4 – 7 mai 2017

locatia : Complexul Expozitional International din Kastoria

editia a 42 - a

mai multe informatii pe : www.furfairkastoria.com