Seminarul “ Importanta conditiilor de livrare INCOTERMS in negocierea contractelor comerciale “ – BUCURESTI, 24 februarie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra oportunitatii participarii  la Seminarul “ Importanta conditiilor de livrare INCOTERMS in negocierea contractelor comerciale “, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in colaborare cu Institutul Bancar Roman – IBR, in data de 24 februarie 2017, intre orele 9:30 – 16:30, sala Dobrogea, CCIR Business Center, Bd. Octavian Goga, nr. 2, sector 3, Bucuresti.

Seminarul se adreseaza angajatilor care isi desfasoara activitatea in departamentele de export – import/ vanzare – desfacere, marketing, juridic, financiar- contabil, transportatori, functionari/ declaranti vamali, asiguratori, personal bancar din dept. de plati externe, garantii, finantarea comertului si din front office, etc..

In cazul in care veti accepta invitatia noastra, va rugam sa transmiteti  formularul de participare completat  si confirmarea platii ( copia OP-lui ), pana cel tarziu, miercuri , 22 februarie 2017,  atat la Camera de Comert si Industrie a ROMANIEI (Bucuresti),  conform indicatiilor din invitatia anexata cat si in copie la CCI Prahova la  e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Detalii : Invitatie companiiFormular participare

Conferinta - dezbatere ,, De ce noul regulament de Protectie a datelor al UE este o problema de business critica?”

Conferinta  - dezbatere ,, De ce noul regulament de Protectie a datelor al UE este o problema de business critica?”, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneria cu Romsym Data. Participarea este gratuita.

Data: 23 februarie 2017

Locatia: CCIR, Business Center, Sala Banatului, Bdul. Octavian Goga, Nr. 2, Sector 3, Tronsonul II, et. 3

Detalii in documentele anexate: Invitatie, Formular de participare