Karpatia Pony Show, 27-28 mai 2017

Karpatia Pony Show, 27-28 mai 2017, Domeniul Cantacuzino, Floresti (Prahova) - un eveniment care se adresează în special familiilor cu copii și iubitorilor de cai, de orice vârstă.

Vor avea loc atat  competiții, jocuri și prezentări de ponei, cat și probe de obstacole, dresaj și cross-country dedicate sportivilor adulți mai puțin experimentați.

Mai multe detalii pe : https://www.facebook.com/events/187335338448831/

Misiune economica dedicata industriei de morarit, panificatie si patiserie Bavaria, 19-23 iunie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra misiunii economice in Bavaria, cu  tema „Tehnologii moderne in industria de morarit , panificatie si patiserie”, care va fi organizata  in perioada 19-23 iunie 2017 de catre Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) si partenerul sau german Herbertz Dairy Food Service.

Evenimentul face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership”, sustinut de Ministerul pentru Economie si Media, Energie si Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Pentru detalii privind programul si modalitatile de inscriere, va rugam sa consultati Invitatia oficiala.

The Balkans International Wine Competition & Festival 2017 Editia a VI-a, Sofia, Bulgaria 1-4 iunie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra evenimentului "The Balkans International Wine Competition & Festival 2017", care va fi organizat la Grand Hotel Sofia din Sofia, in perioada 1-4 iunie 2017.

Evenimentul se adreseaza producatorilor de vin din Peninsula Balcanica, Europa Centrala si de Est, regiunea Marii Negre, precum si celor din alte regiuni vini-viticole.

Editia din acest an a BIWC va fi corelata cu cea de-a 40-a editie a Congresului Mondial al OIV si cea de-a 15-a Adunare Generala a OIV, care se vor desfasura in Sofia in perioada 29 mai -2 iunie 2017, la care sunt asteptate peste 800 de importante personalitati din domeniul vini-viticol din toata lumea. De asemenea, vor participa 30 de importatori, comercianti si distribuitori din SUA, China si Japonia.

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Invitatia oficiala, Formularul de inscriere si Schema festivalului.