Saptamana Internationala de Turism din Transcarpatia – Forumul de investitii “Transcarpatia – centrul ce afaceri al Europei”

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii a doua evenimente cu caracter economic, ce se vor desfasura in orasul Ujgorod (Ucraina), conform urmatoarelor date:

19 – 27 septembrie 2017, Saptamana Internationala de Turism din Transcarpatia

Ansamblul de manifestari isi propune sa creeze un cadru propice pentru discutii privind dezvoltarea turismului in Euroregiunea Carpatica si sa ajute la atragerea de investitii/proiecte in domeniul turismului.

Pentru participare si pentru mai multe informatii, va rugam contactati Departamentul de Dezvoltare Economica si Comert al Administratiei Regionale de Stat Transcarpatia, pana la data de 1 septembrie 2017, la urmatoarele date de contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: (0312)65-90-30, 65-90-32.

12 octombrie 2017 – Forumul de investitii “Transcarpatia – centrul de afaceri al Europei”

In cadrul forumului vor fi prezentate oportunitatile de afaceri din regiunea Transcarpatia si vor fi discutate, atat in plen, cat si in cercuri specializate, teme de interes precum: “Investitii si economie”, “Conservarea energiei si eficienta energetica”, “Turism” si “Investitii”.

Pentru participare si pentru mai multe informatii, va rugam contactati Departamentul de Dezvoltare Economica si Comert al Administratiei Regionale de Stat Transcarpatia, pana la data de 10 septembrie 2017, la urmatoarele date de contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: (0312)65-90-30, 65-90-32.