Editia a 5-a a Forumului EUROSFAT

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii celei de-a 5-a editii a Forumului EUROSFAT,  cel mai mare forum anual de afaceri europene din Romania, care va avea loc în data de 28 aprilie 2017, la hotel Marriott, București.

EUROSFAT este un forum anual de dezbateri pe diverse teme de politici europene care se desfășoară în România începând cu anul 2013. Obiectivul evenimentului este de a reuni politicieni, diplomați, activiști, reprezentanți ai mediului de afaceri, cercetători, experți și cetățeni, în scopul de a dezbate aspectele cheie de pe agenda europeană.

In cadrul evenimentului, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Ambasada Canadei in Romania si Europuls - Centrul de Expertiză Europeană vor modera un atelier pe tema ,,Implicatiile Acordului Economic si Comercial Cuprinzator dintre Canada si Uniunea Europeana (CETA).

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru detalii suplimentare privind acest eveniment, puteti regasi anexat descrierea generală a EUROSFAT și informațiile despre ediția 2017, dosarul de presă al ediției Eurosfat 2016, precum și oportunitățile de parteneriat în cadrul Eurosfat.

Persoane de contact: Petru Saca, Șef Birou, Direcția Relații Externe, Camera de Comerț și Industrie a României, email: petru.saca@ccir, tel:+40731 040 137 şi Ana Iulia Ghiță, Project Manager la Europuls, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel +40726975530.