Forum economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii forumului economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”, ce va avea loc vineri, 17 martie 2017, incepand cu orele 10:30, la sediul UNINDUSTRIAItalia (Auditorium G. Agnelli – Roma, Via A. Noale 206), in organizarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in Italia, in colaborare cu UNINDUSTRIA Italia, Guvernul Romaniei  si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

La eveniment vor participa 50 operatori economici membri UNINDUSTRIA Italia, oameni de afaceri si operatori italieni din mai multe domenii de activitate (constructii, transport, agricultura, managementul deseurilor, turism) interesati in dezvoltarea unor investii sau parteneriate de interes general pentru economia romaneasca.

Cu aceasta ocazie, participantii vor putea prezenta idei de proiecte in vederea identificarii unor parteneriate  bilaterale, lucrarile forumului fiind urmate de intalniri de tip B2B intre oamenii de afaceri prezenti.

Puteti regasi anexat invitatia oficiala de participare, iar in masura in care acest eveniment prezinta interes pentru Dvs., puteti solicita informatii suplimentare sau confirma prezenta la forumul economic la  adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .