Misiune economica in Federatia Rusa 27 iunie - 1 iulie 2017

In perioada  27 iunie – 1 iulie 2017, a avut loc misiunea economica in Federatia Rusa, organizata de catre Camera de Comert si Industrie Prahova, reprezentata de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte, in colaborare cu Asociatia Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa.

Din delegatie au facut parte si reprezentantii unor importante firme din urmatoarele domenii de activitate: productie de utilaj  petrolier, consultanta in domeniul lemnului si metalelor, consultanta in business, servicii si productie aferente industriei de petrol si gaze, productia  de bauturi alcoolice, consultanta IT &C. Programul delegatiei a fost deosebit de dens si a inclus  intalniri de afaceri la Camera de Comert a Federatiei Ruse, cu primire la Presedintele Sergei Katyrin si la Camerele de Comert din  Moscova, Sankt Petersburg si Yaroslav.

Aceasta misiune economica a raspuns interesului numeroaselor firme romanesti dornice de a dezvolta relatii comerciale cu parteneri din Rusia iar – prin intermediul intalnirilor efectuate -  a stabilit contactele directe cu mediul de afaceri local, necesare cunoasterii cat mai aprofundate si identificarii unor oportunitati si proiecte de cooperare si investitii.