Vizita la Ploiesti a unei delegatii oficiale conduse de Dl. HU YAFENG- Viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang 20 Iulie 2017

Joi, 20 iulie 2017, Camera de Comert si Industrie Prahova si Consiliul Judetean Prahova au organizat vizita la Ploiesti a unei delegatii oficiale din R.P.China, conduse de Dl. Hu Yafeng – Viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang, vizita efectuata in contextul sarbatoririi a 25 de ani de la semnarea Acordului de Colaborare intre Judetul Prahova si Provincia Heilongjiang.

Programul a cuprins intalniri oficiale cu Dl. Bogdan Toader - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Dna.Madalina Lupea – Prefectul Judetului Prahova, Dna. Rodica Paraschiv – Deputat in Parlamentul Romaniei, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, Dl. Mihail Minescu – Prorectorul U.P.G. Ploiesti, o intalnire lucru la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova si o vizita la Parcul Industrial Ploiesti.

Cu aceasta ocazie a fost semnat Memorandumul de Intelegere intre Consiliul Judetean Prahova si Provincia Heilongjiang si au fost discutate posibilitati de stimulare a schimburilor comerciale , atragerea de investitii chineze in Judetul Prahova si dezvoltarea de proiecte bilaterale in domeniul industriei de petrol si gaze, agricultura, turism montan, IT, tehnologie inalta, cultura si invatamant superior.