Vizita in judetul Prahova a reprezentantilor diplomatici ai Tarilor Africane acreditati la Bucuresti - 5 octombrie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat joi, 5 octombrie 2017, vizita in judetul Prahova a reprezentantilor diplomatici ai Tarilor Africane acreditati la Bucuresti, respectiv din Africa de Sud, Algeria, R.D. Congo, Ghana, Maroc, Madagascar, Senegal, Sudan, Tunisia.

Vizita a avut ca scop explorarea oportunitatilor de colaborare, stabilirea de parteneriate de afaceri si atragerea de turisti straini in judetul Prahova. Astfel, programul profesional a debutat cu o vizita a companiei Confind, investitie privata cu capital integral romanesc, specializata in furnizarea de echipamente si servicii in domeniul petrolului si gazelor naturale. Inaltii oaspeti au participat la o prezentare a companiei si au realizat un tur al halelor de productie.

Cu aceasta ocazie, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a realizat o prezentare a potentialului economic, comercial si turistic al judetului Prahova, cu accent pe investitiile straine provenind din tarile reprezentate in cadrul evenimentului.

A urmat o vizita a Centrului Medical Sanconfind, spital privat modern, care pune la dispozitia pacientilor echipamente si servicii medicale profesionale pentru tratamentul bolilor neurologice, cardiovasculare, dermatologice, reumatice sau ortopedice.