Vizita E.S. Dl. Mile VASIC, Ambasadorul Bosniei si Hertegovina in Romania

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a primit vineri, 8 decembrie 2017 vizita E.S. Dl. Mile VASIC, Ambasadorul Bosniei si Hertegovina in Romania care a fost insotit de Doamna Tanja Bojovic Simic din cadrul Agentiei de Promovare a Investitiilor Straine din Bosnia si Hertegovina.

Cu aceasta ocazie a fost organizat Seminarul Economic Romania – Bosnia si Hertegovina, la care au participat 10 companii  interesate sa initieze sau sa dezvolte relatii de colaborare cu parteneri din Bosnia si Hertzegovina.

De altfel, scopul evenimentului a fost prezentarea conditiilor de investitii de pe piata Bosniei si Hertzegovina, identificarea oportunitatilor de colaborare bilaterala si stabilirea unui contact direct intre cele doua parti, in vederea stimularii de parteneriate reciproc avantajoase cu antreprenori din Bosnia – Hertegovina.

In cadrul evenimentului a fost transmis si mesajul Doamnei Madalina LUPEA, Prefectul Judetului Prahova, prin purtatorul de cuvant al acestei institutii, care a subliniat importanta intensificariii colaborarii intre cele doua tari, in contextul similitudinii economice si istorice si a vecinatatii geografice.