Vizita de lucru in REPUBLICA MOLDOVA 1 – 4 februarie 2017

Dl. Aurelian Gogulescu, in dubla sa calitate de  Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Prahova, a efectuat in perioada 1 – 4 februarie 2017,  o vizita de lucru in Republica Moldova cu ocazia expozitiei  « FABRICAT IN REPUBLICA MOLDOVA 2017 »   prilej cu care a avut loc si  Forumul de Afaceri Moldova – Romania, la care au participat cca. 45 de companii romanesti.

Dl. Gogulescu a purtat discutii oficiale cu Dl. Pavel Filip, Prim - Ministrul Republicii Moldova, Dl. Octavian Calmac, Viceprim-Ministru si Ministrul Economiei , cu conducerea CCI a Republicii Moldova – Dl. Sergiu Harea, Presedinte si Dl. Mihai Balba, Vicepresedinte precum si cu alti demnitari romani si moldoveni.

Dialogul purtat s-a referit la importanţa dezvoltării unei platforme regionale de cooperare şi intensificarea colaborarii între oamenii de afaceri.

Din delegatia romana au mai facut parte Dl. Ionel Constantin, Presedinte CCI Vaslui si Dl. Paul Butnariu, Presedinte CCI Iaşi.