Thai Food Cooking Class Bucuresti, 10 februarie 2017

Ambasada Regatului Thailandei in Romania, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Prahova au organizat evenimentul “Thai Food Cooking Class”, editia 2017, destinat promovarii bucatariei traditionale thailandeze in Romania si popularizarii culturii si oportunitatilor turistice oferite de aceasta tara.

Astfel, in data de 10 februarie 2017, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova alaturi de E.S. Dl. Komgrit Varakamin, Ambasadorul Regatului Thailandei in Romania, au fost gazdele unui eveniment grandios, care s-a bucurat de prezenta Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, a reprezentantilor Corpului Diplomatic acreditat in Romania, precum si a numerosi oficiali si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Au avut loc demonstratii culinare si degustari de preparate  traditionale thailandeze, precum si o degustare si prezentare de vinuri prahovene produse de compania Domeniile ViticoleTohani.

In cadrul acestui eveniment spectaculos, Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a sustinut o prezentare a relatiilor bilaterale romano-thailandeze si a posibilitatilor de colaborare si a purtat discutii cu numerosi reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania, care se vor  concretiza in organizarea unor evenimente si actiuni viitoare.