Vizita reprezentantilor Ambasadei Republicii Bulgaria in Romania, cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Bulgaria 3 martie 2017

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Republicii Bulgaria, in data de 3 martie 2017 a avut loc traditionala vizita la Ploiesti a reprezentantilor  Ambasadei Republicii Bulgaria in Romania, sub conducerea E.S. Dl. Todor Churov,  Ambasadorul Republicii Bulgaria in Romania.

Programul a cuprins ceremonia de depunere de coroane la Statuia Vanatorilor din Ploiesti, monument ridicat in cinstea eroilor Razboiului de Independenta, urmata de o reuniune la sediul CCI Prahova, unde,  alaturi de Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu si echipa CCI Prahova au participat Dna. Madalina Lupea – Prefectul Judetului Prahova precum si  reprezentantii Consiliului Judetean Prahova si ai Primariei Municipiului Ploiesti .

Cu acest prilej, au avut loc discutii privind excelenta colaborare bilaterala, rolul Camerei de Comert si Industrie Prahova in stimularea relatiilor diplomatice si comerciale dintre cele doua tari, evolutia schimburilor comerciale care in anul 2016 au depasit 4 miliarde de Euro,  actiunile organizate in colaborare cu Ambasada Republicii Bulgaria in Romania si Camera de Comert si Industrie Romania – Bulgaria, dar si aspecte ce vizeaza istoria si cultura comuna a celor doua popoare.