Inaugurarea targului de turism EXPO VACANTA 10 martie 2017

Cea de-a X-a editie, jubiliara a targului de turism EXPO-VACANTA, organizat de catre Asociatia de Promovare si Dezvoltare a Turismului Prahova (APDT Ph) a fost inaugurata in data de 10 martie 2017, la Ploiesti Shopping City, in prezenta a numerosi si importanti oaspeti.

La invitatia Camerei de Comert si Industrie Prahova, membru fondator si Vicepresedinte al APDT Ph, au onorat cu prezenta acest eveniment inaugural E.S. Dna. Taous Djellouli, Ambasador al Algeriei in Romania, E.S. Dna. Faouz El Achchabi, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Marocului in Romania si E.S. Dna. Boutheina Labidi, Ambasador al Tunisiei in Romania.

Din partea oficialitatilor locale si centrale au participat Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova Dna. Ludmila Sfarloaga, alaturi de reprezentantul Ministerului Turismului, Dl. Valentin Pop, reprezentantii UPG Ploiesti, reprezentantii conducerii centrului comercial Ploiesti Shopping City.

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost reprezentata de catre Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte, insotit de o echipa implicata in organizarea evenimentului.

In cadrul momentului de deschidere al EXPO VACANTA au luat cuvantul invitatii oficiali, s-a taiat panglica  inaugurala, iar Dl. Adrian Voican, Presedintele APDT Ph a inmanat diplome de onoare invitatilor oficiali prezenti.

Targul  de turism EXPO VACANTA deschis la Ploiesti Shopping City in perioada 10 – 12 martie 2017, îşi propune să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice, dar si un spatiu in care au loc actiuni conexe dintre cele mai diverse si mai atractive – o expozitie tematica de fotografie, un atelier de confectionare a iilor traditionale, un atelier de flori, o tombola cu premii din partea expozantilor, momente artistice sustinute de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti si de Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiesti.