Investirea Presedintelui CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, ca Ambasador Onorific pentru Comert si Turism al Principatului de Monaco, in Romania 25 aprilie 2017, Palatul Mogosoaia

In data de 25 aprilie 2017, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a fost investitit ca Ambasador Onorific pentru Comert si Turism al Principatului de Monaco in Romania.
Ceremonia de Investitura a Ambasadorilor Onorifici ai Principatului de Monaco in Romania a avut loc cu prilejul vizitei in tara noastra a E.S. Dl. Robert Fillon, Reprezentantul ASS Printul Albert al II-lea de Monaco si Ambasador al Principatului de Monaco in Italia si Romania.
Evenimentul a fost gazduit de Palatul Mogosoaia de langa Bucuresti si s-a desfasurat in prezenta unor importante autoritati ale Principatului de Monaco – Dl. Antonio Verga Falzacappa, Vicepresedinte al Clubului Ambasadorilor din Monaco, Dl. Gianmarco Albani, Coordonator al Proiectului Ambasadorilor si Dl. Guillaume Rose, Presedinte al Autoritatii pentru Turism al Principatului de Monaco.