Intalnire de lucru Delegatia din R.P. Chineza condusa de Dl. WU RUICHENG, Director General al Comitetului de Afaceri Externe din cadrul Comitetului Provincial al CPPCC Guangdong Vicepresedinte al Asociatiei de Diplomatie Publica Guangdong CCIR, Bucuresti,

Joi, 18 mai 2017, Dl. Aurelian GOGULESCU, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a primit, la sediul CCIR din Bucuresti, delegatia din R.P. Chineza condusa de Dl. WU RUICHENG, Director General al Comitetului de Afaceri Externe din cadrul Comitetului Provincial al CPPCC Guangdong, Vicepresedinte al Asociatiei de Diplomatie Publica Guangdong.

Scopul acestei vizite a fost o mai buna cunoastere reciproca precum si identificarea unor noi oportunitati de colaborare in plan economic, comercial si interinstitutional, in sensul dezvoltarii relatiei de cooperare intre judetul Prahova si Provincia Guangdong, concretizata de altfel prin numeroase Acorduri de Colaborare semnate intre diverse institutii sau primarii din judetul Prahova si Provincia Guangdong.

Cu aceasta ocazie a fost semnat Acordul de Cooperare intre Camera de Comert si Industrie Prahova si Asociatia pentru Diplomatie Publica Guangdong, care va oferi cadrul necesar dezvoltarii unor noi proiecte de colaborare bilaterala sino-romana.