Vizita de lucru in Republica Macedonia 9 august 2017

In data de 9 august 2017, Dl. Aurelian Gogulescu, in dubla sa calitate de Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Prahova si Consul Onorific al Republicii Macedonia in Romania, a efectuat o vizita la Skopje, in Republica Macedonia.

Cu acest prilej, Dl. Aurelian Gogulescu, a avut o serie de intalniri oficiale la sediul Ministerului Afacerilor Externe, unde a fost primit de catre Dna. Arta Toci – Ministrul Adjunct al Afacerior Externe al Republicii Macedonia.

Discutiile purtate cu inaltul oficial macedonean au vizat atat stadiul relatiei bilaterale, precum si viitoare actiuni menite sa dezvolte cooperarea  economico-comerciala romano-macodoneana, dar si colaborarea pe multiple alte planuri – institutional, invatamant, cultura, etc. 

Vizita de lucru in Republica Macedonia 17 – 19 septembrie 2015

In perioada 17 – 19 septembrie 2015, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova a efectuat o vizita de lucru in Republica Macedonia alaturi de E.S. Dl. Pande Lazarevski, Ambasadorul  Republicii Macedonia la Bucuresti .

Cu aceasta ocazie au avut loc intalniri cu Primul Ministru al Republicii Macedonia, Dl. Nikola Gruevski, cu Ministrul de Finante, Dl. Zoran Stavreski, cu Dl. Viktor Mizo, CEO al Directiei pentru Zonele de Dezvoltare Industriala si Tehnologica din Macedonia, cu alti importanti oficiali. Programul deplasarii a cuprins si numeroase vizite la obiective economice – companii din diverse domenii de activitate, dar si zone destinate viitoarelor investitii.

Vizita a avut ca scop informarea asupra conditiilor de investitii si facilitatilor acordare de statul macedonean investitorilor straini precum si realizarea unui schimb de experienta si intarirea colaborarii bilaterale romano-macedonene, la nivel economic, comercial si institutional.