ChinaRomania

Premise ale infiintarii, obiective

Necesitatea deschiderii reprezentantei  C.C.I. Prahova in Shanghai a aparut ca urmare a numeroaselor contacte de afaceri si schimburi comerciale intre comunitatile de afaceri romana si chineza, care in ultimul timp au cunoscut o intensificare intr-un ritm deosebit de activ. Pornind de la aceasta realitate, rolul principal al biroului de reprezentare al C.C.I.Prahova la Shanghai este sustinerea intereselor firmelor romanesti pe piata chineza, informarea si diseminarea de oportunitati de afaceri si facilitarea relatiilor comerciale si de colaborare bilaterale.

In contextul pozitiei deosebit de importante pe care China o detine in prezent in cadrul economiei mondiale, deschiderea Reprezentantei Camerei de Comert si Industrie Prahova la Shanghai  constituie un moment de referinta pentru perspectiva schimburilor economice bilaterale.
 
Partener al CCI Prahova in constituirea si functionarea Biroului de reprezentare de la Shanghai  - Compania HAINAN AIRLINES

Informatii sediu

Room C, 8-th floor, Xinmei Mansion, No. 585, Tianmu Middle Road, Jing'an District, Shanghai

nr. de telefon: 0086-21-61471861

nr. de fax: 0086-21-61471863

email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 
 
Ceremonia de inaugurare

In 18 februarie 2011, la orele 11:00, a avut loc ceremonia de inaugurare a Reprezentantei Camerei de Comert si Industrie Prahova, la Shanghai, in prezenta a circa 50 invitati.
La festivitate au participat Presedintele C.C.I. Prahova Dl. Aurelian Gogulescu impreuna cu  membri ai colegiului de conducere al C.C.I. Prahova si  reprezentanti ai administratiei publice locale Prahova. Evenimentul a fost onorat de prezenta Consulului General al Romaniei la Shanghai, dl. Florin-Marius Tacu si a reprezentantului MECMA, dl. ministru consilier Dan Simion, de reprezentanti ai conducerii Consiliului Chinez pentru Promovarea Comertului International (CCPIT), de oameni de afaceri romani si chinezi.