Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Clubul Membrilor CCI Prahova, pe 10 aprilie 2024

Din acest an, Camera de Comert si Industrie Prahova a initiat un nou concept de networking sub forma organizarii unor evenimente tip “Clubul Membrilor CCI Prahova”, care ofera antreprenorilor prahoveni ocazia de a se cunoaste, de a interactiona, de a stabili contacte de afaceri si relatii profesionale de lunga durata.

Succesul de care s-a bucurat prima editie, dar si sugestiile pe care le-am primit de la participanti, ne-au determinat sa organizam periodic astfel de evenimente si sa extindem invitatia si catre firme care inca nu sunt membre ale CCI Prahova, dar care doresc sa realizeze conexiuni si parteneriate de afaceri in marea comunitate antreprenoriala a judetului Prahova.

In sensul celor de mai sus, avem deosebita placere de a va invita sa participati la a 2-a ediție din acest an a seriei de evenimente de networking „CLUBUL MEMBRILOR CCIPH”, care va avea loc la sediul CCI Prahova, Sala Europa, in data de 10 aprilie 2024, incepand cu orele 14.00.

Pentru firmele care inca nu au aflat sau nu au participat la prima editie, reamintim ca in cadrul acestor întâlniri, companiile se vor putea prezenta, vor putea susține intervenții, își vor expune domeniul de activitate și sectorul de interes, astfel încât să se realizeze o mai bună cunoaștere reciproca și, de ce nu, să aibă loc și o identificare de potențiali parteneri de afaceri la nivel local. Este bine stiut ca in antreprenoriatul modern, networkingul este adesea considerat o componentă esențială pentru succes. Antreprenorii se află într-un mediu dinamic, iar capacitatea de a construi și a menține relații valoroase poate face diferența dintre o afacere medie și una de succes.

Pentru o organizare cat mai buna, contributia participantilor va fi dupa cum urmeaza:

  • participare firme membre: 50 lei+TVA/ companie
  • participare firme nemembre:  100 lei + TVA/companie

În vederea înscrierii la eveniment, vă transmitem anexat o Fișă de Inregistrare, prin intermediul căreia va rugam sa ne confirmați pana cel tarziu 29 martie 2024,  disponibilitatea Dvs. de participare.

Relații suplimentare și confirmări: Direcția Relații Interne și Internaționale, email:externe@cciph.ro, persoana de contact: Dna. Mihaela HRISTACHE, Director.

FISA