Reuniunea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat în data de 17 februarie 2016 reuniunea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia. Acțiunea a fost găzduită de Distileriile Alexandrion România, la fabrica de la Pleașa, Județul Prahova.

În calitate de invitați au participat reprezentanții conducerii CCI a României – Dl. Mihai Dărăban – Președinte și Dl. Traian Caramanian – Secretar General. Din partea Camerelor de Comerț Teritoriale, la reuniune au participat:  Dl. Aurelian Gogulescu – Președintele CCI Prahova, dar și organizator al evenimentului, Dl. Gheorghe Caval – Președintele CCI Argeș, Dl. Sorin Petre Dimitriu – Președintele CCI București, Dl.Marian Drăgan – Președintele CCI Călărași, Dl. Gelu Rusescu – Președintele CCIA Dâmbovița, Dl. Alexandru Epingeac – Președintele CCIA Giurgiu, Dl. Nicolae Stanca – Președintele CCIA Ialomița, Dl. Dan Dumitru – Președintele CCI Ilfov, Dl. Marin Niculcea – Președintele CCIA Teleorman.

Dl. Nawaf Salameh – Președintele Alexandrion Grup România a primit, în calitate de gazdă, invitații reprezentând sistemul cameral românesc.

Reuniunea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia a fost prilejuită de împlinirea a 10 ani de la înființarea Asociației și a constituit un excelent prilej de discutare a unor probleme de stringentă actualitate și importantă atât pentru Camerele  din Regiune, cât și pentru întregul sistem cameral românesc.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută