Reuniunea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat în data de 17 februarie 2016 reuniunea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia. Acțiunea a fost găzduită de Distileriile Alexandrion România, la fabrica de la Pleașa, Județul Prahova.

În calitate de invitați au participat reprezentanții conducerii CCI a României – Dl. Mihai Dărăban – Președinte și Dl. Traian Caramanian – Secretar General. Din partea Camerelor de Comerț Teritoriale, la reuniune au participat:  Dl. Aurelian Gogulescu – Președintele CCI Prahova, dar și organizator al evenimentului, Dl. Gheorghe Caval – Președintele CCI Argeș, Dl. Sorin Petre Dimitriu – Președintele CCI București, Dl.Marian Drăgan – Președintele CCI Călărași, Dl. Gelu Rusescu – Președintele CCIA Dâmbovița, Dl. Alexandru Epingeac – Președintele CCIA Giurgiu, Dl. Nicolae Stanca – Președintele CCIA Ialomița, Dl. Dan Dumitru – Președintele CCI Ilfov, Dl. Marin Niculcea – Președintele CCIA Teleorman.

Dl. Nawaf Salameh – Președintele Alexandrion Grup România a primit, în calitate de gazdă, invitații reprezentând sistemul cameral românesc.

Reuniunea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia a fost prilejuită de împlinirea a 10 ani de la înființarea Asociației și a constituit un excelent prilej de discutare a unor probleme de stringentă actualitate și importantă atât pentru Camerele  din Regiune, cât și pentru întregul sistem cameral românesc.

Scroll to Top

Caută