Forumul de Afaceri România-Tunisia

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat vineri, 18 martie 2016 vizita la Ploiești a unei delegații de afaceri tunisiene, condusă de Dl. Ridha Fourati, Președintele Camerei de Comerț și Industrie din Sfax.

Cu această ocazie, la sediul CCI Prahova a avut loc Forumul de Afaceri România-Tunisia care a fost găzduit de Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova și s-a bucurat de prezența E.S. Dna. Boutheina Labidi, Ambasador al Tunisiei în România, Dnei. Rodica Paraschiv, Prefect al Județului Prahova și Dlui. George Până, Viceprimar al Municipiului Ploiești, precum și de participarea firmelor prahovene interesate să-și dezvolte activitatea cu parteneri tunisieni.

Discuțiile bilaterale s-au concentrat pe următoarele domenii de activitate și interes: industria de petrol și gaze, produse cosmetice, dezvoltare imobiliară și servicii logistice, produse agro-alimentare, producția de conserve din legume și fructe, servicii de pregătire profesională și mediere, turism, obiecte decorative și mobilier de artizanat, cherestea și construcții din lemn, producția de covoare, produse de patiserie și dulciuri.

Cu această ocazie a fost semnat Acordul de Cooperare între CCI Prahova și CCI Sfax. Întâlnirea de la CCI Prahova a fost urmată de participarea la cea de-a două ediție a Picnicului Francofon « Haikunoi 2016 » organizat de Alianța Franceză la Palatul Culturii din Ploiești în contextul activităților dedicate sărbătoririi Zilei Francofoniei în dată de 20 martie 2016.

Întâlnirea de la CCI Prahova a fost urmată de participarea la cea de-a două ediție a Picnicului Francofon « Haikunoi 2016 » organizat de Alianța Franceză la Palatul Culturii din Ploiești în contextul activităților dedicate sărbătoririi Zilei Francofoniei în dată de 20 martie 2016.

Scroll to Top

Caută