Vizita unei delegații din Qingdao, Provincia Shangdong, China

Marți, 31 martie 2016, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a primit vizita unei importante delegații guvernamentale din orașul Qingdao, Provincia Shangdong – R.P.Chineză, condusă de Dl. Li Qun, Secretarul CPC Qingdao, care a fost însoțit de un grup reprezentativ de oameni de afaceri chinezi.

Întâlnirea a fost onorată de prezența ES Dl. Xu Feihong, Ambasadoul R.P. Chineze în România și a Domnului Guan Gang, Consilier Economic și Comercial în cadrul Ambasadei.

Au fost discutate perspectivele colaborării între județul Prahova și Qingdao, în domeniul economic, comercial, investițional și interinstituțional, iar prin prezența reprezentanților CONFINDUSTRIA ROMÂNIA, Filiala Prahova s-a creat contextul unor posibile parteneriate trilaterale România-China-Italia.

Cu această ocazie a fost semnat Acordul de Colaborare între CCI Prahova și Biroul de Comerț din Qingdao, care creează cadrul necesar în perspectiva derulării unor viitoare colaborări, acțiuni comune, vizite reciproce și parteneriate bilaterale.

Scroll to Top

Caută