Vizita Dlui. Charles CROCKER, Director General al Camerei de Comerț Marea Britanie – România

Luni, 18 aprilie 2016, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a primit vizită Dlui Charles Crocker, Director General al Camerei de Comerț Marea Britanie – România (BRCC) din București, organizație care are că scop principal stimularea și consolidarea relațiilor economice, comerciale și investiționale bilaterale între România și Marea Britanie.

Vizita a vizat o mai bună cunoaștere reciprocă dar și identificarea domeniilor de colaborare care să vină în sprijinul comunităților de afaceri britanice și prahovene, fiind identificate următoarele sectoare de interes:  IT, industria agroalimentară, sănătate, turism, energie și industria de petrol și gaze.

Au fost discutate aspecte privind organizarea în comun a unor evenimente destinate stimulării comerțului exterior bilateral (import/export), promovării produselor românești pe piață britanică și identificării de parteneri de afaceri precum și colaborări viitoare între membrii celor două organizații și facilitarea parteneriatului public-privat pentru realizarea unor proiecte de amploare destinate comunității locale.

Scroll to Top

Caută