Forumul de afaceri de la Sarajevo

În perioada 4 – 5 mai 2016, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a participat în calitatea sa de Vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României la cea de-a 7-a ediție a Forumului de Afaceri SBF 2016, eveniment organizat de către Ministerul de Externe al Bosniei și Herțegovina în parteneriat cu BBI Bank și sub patronajul Președinției Bosniei și Herțegovina.

Acest eveniment regional cu o importanță crescută pentru oamenii de afaceri din zona Balcanilor, dar și a investitorilor regionali și internaționali a fost un bun prilej de cunoaștere a oportunităților de afaceri din zonă mai ales în contextul în care acesta s-a desfășurat pe fondul unor importante activități derulate în prezent în Bosnia și Herțegovina, printre care depunerea candidaturii la UE și preluarea Președinției în exercițiu a Inițiativei Central Europene (ICE).

Au participat o serie de oficiali la cel mai înalt nivel, precum și reprezentanți de bănci, organizații și companii din Bosnia Herțegovina, Turcia, China, Kuweit, Qatar, Muntenegru, Serbia, Croația, UAE, SUA, China, India, Cehia, Slovenia, Indonezia, Malaezia.

Participarea României a fost foarte apreciată, în contextul în care au avut loc o serie de întâlniri și discuții  importante ce pot conduce la inițierea unor parteneriate benefice pentru Sistemul Cameral și implicit pentru comunitatea de afaceri din România.

Scroll to Top

Caută