Camera de Comerț și Industrie Prahova în mijlocul comunității de afaceri

Camera de Comerț și Industrie Prahova a fost prezentă în dată de 7 iunie 2016, cu echipa condusă de Dl. Aurelian Gogulescu, Președinte, în mijlocul comunității de afaceri din Vălenii de Munte și comunele înconjurătoare, în cadrul unei întâlniri găzduite cu multă ospitalitate de Parcul Industrial Prahova din Vălenii de Munte.

La întâlnire au participat reprezentanții a 20 firme din parcul industrial, dar și Primarul orașului Vălenii de Munte, Dl. Florin Constantin.

A fost o întâlnire interesantă, dar mai ales utilă în ceea ce privește cunoașterea reciprocă – atât pentru echipa CCI Prahova, cât și pentru reprezentanții firmelor prezente, care au avut ocazia să afle detalii despre serviciile CCI Prahova, despre beneficiile și drepturile Membrilor CCI Prahova, despre programele de evenimente și acțiuni ale CCI Prahova pentru anul 2016. Totodată, reprezentanții firmelor au supus atenției o serie de probleme, între care cele mai des amintite au fost cele legate de pregătirea profesională a tinerilor, pe fondul unei tot mai acute lipse de muncitori calificați în diferite domenii.

În finalul întâlnirii firmele au putut urmări o prezentare a ofertei de servicii IT&C a firmei OpticNet – partenera a CCI Prahova în cadrul acestei acțiuni.

Seria întâlnirilor între echipa CCI Prahova și firmele din parcurile industriale prahovene, dar și din alte localități ale județului nostru, va continua – sub formă unei caravane.

Scroll to Top

Caută