Participare la Dineul de lucru organizat de Camera de Comerț Româno-Britanică Londra și Camera Lorzilor

La invitația Camerei de Comerț Româno-Britanice, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova a participat pe dată de 30 iunie 2016, la un dineu de lucru organizat de Camera de Comerț Româno-Britanice care a avut loc la Londra, la Camera Lorzilor.

În contextul actual, acest eveniment a avut o deosebită contribuție la menținerea și continuarea relațiilor excelente de cooperare bilaterală cu reprezentanții instituțiilor publice și mediului de afaceri britanic.

Au participat Onorabilul Lord Lamont de Lerwick, ES Dl. Dan Sorin Mihalache, Ambasadorul României la Londra respectiv ES Dl. Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii în România, Dl. Charles Crocker, Director General al  BRCC, Dl. George CAVAL, Președintele CCI Argeș, Dl. Jerry Loy, reprezentant al UK Trade &Investment , Dl. Thomas Cartlidge, reprezentant al UK Trade&Investment, Department for Business Innovation&Skilss și Foreign&Commonwealth Office,  Dl. Manuel Donescu, Consilier Economic în cadrul Ambasadei României la Londra precum și mai mulți oameni de afaceri români și britanici, implicați déjà sau interesați să-și dezvolte activități de business bilaterale.

închide Panel