„Pentru Dumneavoastră, Doamnelor” – Eveniment dedicat femeilor

Camera de Comerț și Industrie Prahova în colaborare cu Ploiești Shopping City și CECCAR Filiala Prahova au organizat în dată de 9 iunie 2016 evenimentul intitulat « Pentru Dumneavoastră, Doamnelor », la Cinema City din complexul comercial Ploiești Shopping City.

Acesta este al treilea eveniment dintr-o suită de acțiuni dedicate femeilor, proiectat și organizat de CCI Prahova începând cu anul 2015 și care se bucură de o mare apreciere din partea participantelor.

Evenimentul a reunit 80 de femei – reprezentanțe de marca ale antreprenoriatului prahovean și românesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alături de doamne din administrație, învățământ, sănătate, cultură, presă și alte domenii.

Invitatele au avut ocazia să afle informații de interes despre nutriție, prevenția cancerului mamar, îngrijire corporală și tratamente de recuperare, implicarea în cauzele comunitare. De asemenea, doamnele participante s-au putut delecta cu prezentări de modă și demonstrații cosmetice, dar și cu alte surprize sub formă de cadouri oferite de către organizatorii și partenerii evenimentului: Florărille Siati, Farmaciile Sensiblu, Magazinele Sophia, Restaurantul Grillandia.

Oaspete special a fost Dana Săvuică.

După acest eveniment, reprezentantele CECCAR Prahova au participat la un info-trip la centrul medical Sanconfind din Poiana Câmpina și la Clubul de Golf « Lac de Verde » din Breaza.

Scroll to Top

Caută