Vizita delegației chineze conduse de Dl. Ma Longhua, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Shanghai Jinhua

În data de 7 iulie 2016, Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat Forumul de Afaceri Româno – Chinez, desfășurat pefondul vizitei în România a unei importante delegații chineze conduse de Dl. Ma Longhua, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Shanghai Jinhua.

Întâlnirea a fost onorată de prezența ES Dl. Xu Feihong, Ambasadoul R.P. Chineze în România care a fost însoțit de  Dl. Zhang Zheng, Directorul Secțiunii Politice din cadrul Ambasadei.

Gazda evenimentului a fost Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova iar ca invitați au participat Dl. Bogdan Toader, Președintele Consiliului Județean Prahova, Dna. Mădălina Lupea, Subprefectul Județului Prahova, Dl. Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiești, Dl. Mihai Minescu, Prorectorul Universității de Petrol – Gaze Ploiești, Dl. Alfredo Tisocco, Președintele Filialei Prahova a Asociației italiene CONFINDUSTRIA România, reprezentanți ai Comitetului de Dezvoltare Economică al Regiunii Val d’Oise din Franța, precum și companii prahovene.

Delegația chineză a fost alcătuită din reprezentanții a 14 companii  iar din partea română au fost prezente  circa 20 de firme, având loc discuții bilaterale în următoarele sectoare de activitate și interes: dezvoltare imobiliară, construcții și materiale de construcții, domeniul de petrol și gaze, domeniul turistic și hotelier, industrie, investiții, consultanță, agricultură și industrie agro-alimentară, inginerie și electronică, producția de ambalaje, dezvoltare culturală.

Scroll to Top

Caută