Vizita reprezentanților Comitetului de Dezvoltare Economică al Regiunii Val d’Oise din Franța

În data de 7 iulie 2016, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova a primit vizita Domnului Jean – Francois Benon, Directorul General al Comitetului de Dezvoltare Economică al Regiunii Val d’Oise din Franța și a Doamnei Medeya Spasova, însărcinată cu Misiunea de Dezvoltare Internațională și Relații între Întreprinderi, care au fost însoțiți de Dl. Ștefan Oprea, Președintele Grupului ABC Holding, partener și membru al CCI Prahova.

Regiunea Val d’Oise este cunoscută în Franța pentru că găzduiește Aeroportul Internațional Charles de Gaulle, unul dintre cele mai importante și mai tranzitate aeroporturi din lume. Din punct de vedere economic, regiunea se profilează ca un important centru economic și industrial, având un număr de 420 parcuri industriale și o industrie dezvoltată în domeniul aeronautică, cosmetică, cercetare și dezvoltare, electronică și mecanică.

Discuțiile purtate s-au axat pe identificarea unor oportunități de colaborare la nivel economic, administrativ și instituțional, dincolo de o colaborare strict bilaterală existând premisele dezvoltării unei frumoase relații multilaterale Franța – România – China – Macedonia, dată fiind vastă experiență și interesul existent și declarat de ambele părți.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută