Proiectul de dezvoltare a Parcului Industrial chinezesc de la Băicoi

Camera de Comerț și Industrie Prahova  a organizat în perioada 28 – 29 octombrie 2016, vizită în județul Prahova a unei delegații guvernamentale și economice din R.P. Chineză, condusă de Dl. Bing Zhigang, Viceguvernatorul Provinciei Liaoning.

Vizita vine pe fondul proiectului de dezvoltare a Parcului Industrial chinezesc de la Băicoi, al companiei METEOR Internațional Import Export și are scopul identificării condițiilor de implementare a unor viitoare investiții și atragerii de capital chinezesc în județul Prahova.

Delegația oficială a participat la festivitatea prilejuită de organizarea Topului Județean al Firmelor Prahovene pe dată de 28 octombrie 2016, ocazie cu care Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova  a oferit șefului delegației chineze, Dl. Viceguvernator Bing Zhigang, un trofeu ce marchează colaborarea fructuoasă între Județul Prahova și Provincia Liaoning. De asemenea, delegația a fost primită, sâmbătă, 29 octombrie 2016 la sediul Palatului Administrativ de către Doamna Mădălina Lupea, Subprefectul Județului Prahova , Doamna Ludmila Sfârloagă, Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova și Dl. Președinte Aurelian Gogulescu, cu acest prilej fiind prezentate intențiile părții chineze privind dezvoltarea viitoarelor investiții în județul Prahova.

Scroll to Top

Caută