Seminarul de prezentare “Oportunități de Afaceri România-Rusia”

Camera de Comerț și Industrie Prahova – CCI Prahova în colaborare cu Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă – CCECRR au organizat joi, 27 octombrie 2016, la sediul CCI Prahova din Ploiești.

SEMINARUL DE PREZENTARE “OPORTUNITĂȚI DE AFACERI ROMÂNIA-RUSIA”

cu ocazia vizitei în județul Prahova a  ES Dl. Valery KUZMIN, Ambasadorul Federației Ruse în România, care a fost însoțit de Dl. Alexander Lukin, Consilier Comercial în cadrul Ambasadei.

Evenimentul care a fost găzduit de Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova, s-a bucurat de prezența Domnului Daniel Grigoraș ȘTEFAN, Prefectul Județului Prahova precum și a Domnului Tudor AFANASOV, Președintele CCECRR și a Doamnei Irina YAKOVLEVA, Însărcinat cu Afaceri a.i al Republicii Belarus în România

Au participat reprezentanții a 35 de companii românești din județele Prahova, Cluj și din București interesate de dezvoltarea unor relații de colaborare și parteneriat pe relația Rusia dar și companii cu capital rusesc din România.

Actiunea s-a desfășurat pe fondul interesului bilateral privind intensificarea schimburilor comerciale româno-ruse și au fost abordate teme de interes general privind colaborarea bilaterală.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută