Forum de Afaceri România-Moldova

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat, joi, 16 Februarie 2017 la sediul său, Forumul de Afaceri România-Moldova- Servicii de proiectare pentru sisteme de aprovizionare cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Moldova, în cadrul programului paneuropean EUROPE ENTERPRISE NETWORK în care Camera de Comerț și Industrie Prahova este partener.

Forumul a fost deschis de Domnul Aurelian Gogulescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova care a făcut o scurtă prezentare a relațiilor bilaterale cu Moldova și agenda de acțiuni comune programate pentru perioada imediat următoare.

Evenimentul a fost onorat atât de reprezentanți la cel mai înalt nivel ai autorităților publice locale: Dna Ludmila SFÂRLOAGĂ, Vicepreședinte – Consiliul județean Prahova și Dl. Adrian DOBRE – Primar al Municipiului Ploiești cât și de reprezentanți ai unor organizații suport pentru mediul de afaceri, parteneri ai CCI Prahova: Asociația Română Confeuropa Imprese, Asociația Oamenilor de Afaceri din Județul Argeș ,Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova,  Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri  și Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

La invitația noastră au răspuns oameni de afaceri din 17 de firme românești din 6 județe (Prahova, Argeș, București, Dâmbovița, Tulcea și Galați).

Din Republica Moldova au participat reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova; Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din Moldova, Agenției Achizițiilor Publice și Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei împreună cu o delegație de oameni de afaceri din 7 companii moldovenești.

Evenimentul a cuprins atât o masă rotundă unde specialiștii din Moldova și România au prezentat legislația, condițiile de organizare a licitaţiilor, experiența în derularea de proiecte europene și de organizare de licitații publice ,cât și o Întâlnire Business to Business (B2B) între firmele participante.

Delegația din Moldova a efectuat și două vizite la firme importante din județ care operează în domeniul tratării și distribuției de apă: Hidroprahova SA și Exploatare Sistem Zonal Prahova SA și la Parcul Industrial Ploiești.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută