Thai Food Cooking Class București

Ambasada Regatului Thailandei în România, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Prahova au organizat evenimentul “Thai Food Cooking Class”, ediția 2017, destinat promovării bucătăriei tradiționale thailandeze în România și popularizării culturii și oportunităților turistice oferite de această țară.

Astfel, în dată de 10 februarie 2017, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova alături de E.S. Dl. Komgrit Varakamin, Ambasadorul Regatului Thailandei în România, au fost gazdele unui eveniment grandios, care s-a bucurat de prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria a României, a reprezentanților Corpului Diplomatic acreditat în România, precum și a numeroși oficiali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Au avut loc demonstrații culinare și degustări de preparate tradiționale thailandeze, precum și o degustare și prezentare de vinuri prahovene produse de compania Domeniile Viticole Tohani.

În cadrul acestui eveniment spectaculos, Dl. Președinte Aurelian Gogulescu a susținut o prezentare a relațiilor bilaterale româno-thailandeze și a posibilităților de colaborare și a purtat discuții cu numeroși reprezentanți ai Corpului Diplomatic acreditat în România, care se vor concretiza în organizarea unor evenimente și acțiuni viitoare.

Scroll to Top

Caută