Vizită de lucru în Republica Moldova – expoziția “Fabricat în Republica Moldova 2017”

Dl. Aurelian Gogulescu, în dublă sa calitate de Vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României și Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Prahova, a efectuat în perioada 1 – 4 februarie 2017, o vizită de lucru în Republica Moldova cu ocazia expoziției « FABRICAT ÎN REPUBLICA MOLDOVA 2017 » prilej cu care a avut loc și  Forumul de Afaceri Moldova – România, la care au participat cca. 45 de companii românești.

Dl. Gogulescu a purtat discuții oficiale cu Dl. Pavel Filip, Prim – Ministrul Republicii Moldova, Dl. Octavian Calmac, Viceprim-Ministru și Ministrul Economiei, cu conducerea CCI a Republicii Moldova – Dl. Sergiu Harea, Președinte și Dl. Mihai Bâlbă, Vicepreședinte precum și cu alți demnitari români și moldoveni.

Dialogul purtat s-a referit la importanţa dezvoltării unei platforme regionale de cooperare şi intensificarea colaborării între oamenii de afaceri.

Din delegația română au mai făcut parte Dl. Ionel Constantin, Președinte CCI Vaslui și Dl. Paul Butnariu, Președinte CCI Iaşi.

Scroll to Top

Caută