Inaugurarea târgului de turism ”Expo Vacanță”

Cea de-a X-a ediție, jubiliară a târgului de turism EXPO-VACANȚĂ, organizat de către Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului Prahova (APDT Ph) a fost inaugurată în dată de 10 martie 2017, la Ploiești Shopping City, în prezența a numeroși și importanți oaspeți.

La invitația Camerei de Comerț și Industrie Prahova, membru fondator și Vicepreședinte al APDT Ph, au onorat cu prezența acest eveniment inaugural E.S. Dna. Taous Djellouli, Ambasador al Algeriei în România, E.S. Dna. Faouz El Achchabi, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Marocului în România și E.S. Dna. Boutheina Labidi, Ambasador al Tunisiei în România.

Din partea oficialităților locale și centrale au participat Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova Dna. Ludmila Sfârloagă, alături de reprezentantul Ministerului Turismului, Dl. Valentin Pop, reprezentanții UPG Ploiești, reprezentanții conducerii centrului comercial Ploiești Shopping City.

Camera de Comerț și Industrie Prahova a fost reprezentată de către Dl. Aurelian Gogulescu, Președinte, însoțit de o echipa implicată în organizarea evenimentului.

În cadrul momentului de deschidere al EXPO VACANȚĂ au luat cuvântul invitații oficiali, s-a tăiat panglica inaugurală, iar Dl. Adrian Voican, Președintele APDT Prahova a înmânat diplome de onoare invitaților oficiali prezenți.

Târgul de turism EXPO VACANȚĂ deschis la Ploiești Shopping City în perioada 10 – 12 martie 2017, îşi propune să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice, dar și un spațiu în care au loc acțiuni conexe dintre cele mai diverse și mai atractive – o expoziție tematică de fotografie, un atelier de confecționare a iilor tradiționale, un atelier de flori, o tombolă cu premii din partea expozanților, momente artistice susținute de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și de Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești.

Scroll to Top

Caută