Promovare relații de colaborare România-Vietnam

În data de 4 aprilie 2017, Camera de Comerț și Industrie Prahova, în colaborare cu Ambasada Republicii Socialiste Vietnam în România și Centrul de Studii pentru Indochina, a organizat vizita în județul Prahova a E.S. Dl. Tran Thanh CONG, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România. Acesta a fost însoțit de Dl. Le Ngoc Thi, Consilier Economic în cadrul Ambasadei RS Vietnam în România și de Dna. Nga Ana, Atașat la Ambasada Vietnamului, dar și de E.S. Dl. Dumitru Olaru, fost Ambasador al României în Vietnam, Președintele Consiliului de Coordonare al Centrului de Studii pentru Indochina (CSI).

Vizita a debutat cu o întâlnire la sediul Consiliului Județean Prahova cu reprezentanții administrației județene și locale – Dl. Bogdan Toader – Președinte, respectiv Dna. Ludmila Sfârloagă – Vicepreședinte al Consiliului Județean, Dl. Emil Drăgănescu, Subprefect Județ și Dna. Teodora Marin, Administrator Public. Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a participat la această întâlnire, însoțind de altfel, delegația vietnameză pe parcursul întregii vizite la Ploiești. În continuarea programului, a avut loc o întâlnire a delegației vietnameze la sediul CCI Prahova cu reprezentanții a 15 firme prahovene din diferite domenii de activitate, între care transportul de produse petroliere prin conducte, producția de reductoare, proiectarea în domeniul petrolier, producția de materiale plastice, instalații termice și sanitare, sisteme și dispozitive de iluminat, producție publicitară, turism. La această întâlnire au participat și trei firme vietnameze. Vizita la Ploiești a oaspeților vietnamezi a continuat cu o întrevedere la sediul Universității Petrol-Gaze Ploiești cu reprezentanții conducerii prestigioasei instituții ploiestene de învățământ superior – Dl. Mihai Pascu Coloja, Rector și Dl. Mihai Minescu, Prorector. În încheierea vizitei la Ploiești, înalții oaspeți vietnamezi au fost primiți la sediul Upetrom 1 Mai de către reprezentanții conducerii acestei companii prahovene emblematice pentru producția de utilaj petrolier.

Acest eveniment a avut că scop principal promovarea relațiilor de colaborare româno-vietnameze dar și prezentarea climatului economic și comercial al județului Prahova, cu această ocazie fiind susținute și prezentări detaliate ale mediului de afaceri vietnamez și condițiilor de colaborare și investiții.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută