Acord de Cooperare între CCI Prahova și Asociația pentru Diplomație Publică Guangdong

Joi, 18 mai 2017, Dl. Aurelian GOGULESCU, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a primit, la sediul CCIR din București, delegația din R.P. Chineză condusă de Dl. WU RUICHENG, Director General al Comitetului de Afaceri Externe din cadrul Comitetului Provincial al CPPCC Guangdong, Vicepreședinte al Asociației de Diplomație Publică Guangdong.

Scopul acestei vizite a fost o mai bună cunoaștere reciprocă precum și identificarea unor noi oportunități de colaborare în plan economic, comercial și interinstituțional, în sensul dezvoltării relației de cooperare între județul Prahova și Provincia Guangdong, concretizată de altfel prin numeroase Acorduri de Colaborare semnate între diverse instituții sau primarii din județul Prahova și Provincia Guangdong.

Cu această ocazie a fost semnat Acordul de Cooperare între Camera de Comerț și Industrie Prahova și Asociația pentru Diplomație Publică Guangdong, care va oferi cadrul necesar dezvoltării unor noi proiecte de colaborare bilaterală chino-română.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută