Investiție de 2 milioane de euro într-un centru logistic nou

Modpack System – leader european în servicii de relocare industrială – a ajuns într-un punct al activității sale care poate fi considerat trecerea la un alt nivel.

Investiția demarată în mai 2017 în parcul industrial Eurobusiness 1 Oradea va oferi companiei o creștere semnificativă a business ului începând cu anul 2018, prin amenajarea a peste 4.000 m2 pentru activități logistice, depozitare, producție şi 250 m2 pentru birouri.

Modpack System – companie cu capital 100% românesc – și-a început activitatea în anul 2007. De la lansare și până în prezent, angajamentul companiei față de parteneri a rămas la fel de puternic iar succesul s-a bazat întotdeauna pe furnizarea de servicii excelente pentru clienţi. Din dorinţa permanentă de îmbunătaţire, Modpack System a devenit un brand recunoscut prin soluțiile proactive, angajamentul personal şi forţa locală.

În prezent compania dispune de trei facilități modern utilate în Ploiești Industrial Parc, Cluj Napoca și Praga- Czech Republic, iar începând cu ianuarie 2018 va fi funcțional și centrul logistic de la Oradea.

către articolul din Prahova Business

Scroll to Top

Caută