Acord de Colaborare între CCI Prahova și Camera de Comerț Marea Britanie – România

Miercuri, 5 iulie 2017, Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat la sediul său un inedit eveniment de networking, în colaborare cu Camera de Comerț Marea Britanie – România, cu participarea E.S. Dl. Paul Brummell – Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.

La acest eveniment au participat reprezentanții instituțiilor administrației publice județene și locale – Prefectul Județului Prahova – Dna. Mădălina Lupea, Președintele Consiliului Județean Prahova – Dl. Bogdan Toader, Primarul Municipiului Ploiești – Dl. Adrian Florin Dobre, membri ai Camerei de Comerț Marea Britanie – România, membri ai Colegiului de Conducere al CCI Prahova, reprezentanți ai mass-media națională și locală.

Cu această ocazie a avut loc semnarea  Acordului de Colaborare între Camera de Comerț și Industrie Prahova, prin Dl. Aurelian Gogulescu- Președinte și Camera de Comerț Marea Britanie – România, prin Dl. Charlie Crocker – CEO.

Evenimentul a constituit un excelent prilej de reafirmare a deschiderii de colaborare între cele două comunități de afaceri română și britanică,  între autoritățile prahovene și partea britanică, deschidere manifestată și prin intermediul prezentărilor susținute cu această ocazie și care au evidențiat oportunitățile de afaceri existente, precum și instrumentele moderne de promovare și accesare prin platforme specializate a acestor oportunități.

Concluzia care s-a desprins în urmă acestui eveniment și care a fost sintetizată în cuvântul său și de către amfitrionul evenimentului – Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a fost aceea că « un fenomen complex,  cu implicații majore așa cum este Brexit-ul, în contextul relației bilaterale România – Marea Britanie, trebuie considerat și abordat că pe o provocare, că pe o oportunitate  de dezvoltare și cooperare».

Scroll to Top

Caută