Conferința aniversară a firmei ALS Life Sciences România (fostă laboratoarele Tonnie)

În data de 4 iulie 2017, Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat la Sala « Europa » de la sediul sau conferință aniversară intitulată «25 ANI de competență și profesionalism în analizele și serviciile pentru mediu », dedicată companiei ALS Life Sciences România (fostă Laboratoarele Tonnie).

La eveniment au luat parte cca. 50 participanți  – clienți și parteneri ai firmei, ai instituțiilor deconcentrate cu atribuții privind protecția mediului – Agențiile pentru Protecția Mediului din Prahova, Buzău și Dâmbovița, dar și reprezentanți ai companiilor care, cu această ocazie, au avut ocazia să cunoască evoluția și performanțele firmei. De asemenea, au participat, în prima parte a conferinței și membrii unei delegații a Guvernoratului Provinciei Heilongjiang aflată în aceeași zi în vizită la sediul CCI Prahova.

În deschiderea conferinței, Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a evidențiat rolul companiei în domeniul serviciilor de testare și analize pentru mediu – atât la nivel local, cât și la nivel național și a înmânat fondatorului Laboratoarelor Tonnie – Dl. Șerban Ionescu-Homoriceanu o diplomă de onoare cu ocazia aniversării. În continuare, au avut loc o serie de prezentări susținute de membri ai companiei, dar și luări de cuvânt ale invitaților, colaboratori și clienți ai firmei.

Laboratoarele Tonnie, precursoare ale actualei companii ALS Life Science România  s-au înființat în anul 1992, având capital privat integral românesc, pentru că în 2014, în urmă realizării unei colaborări de tip join-venture  cu compania australiană de testări ALS Global, să devină actuală ALS Life Sciences România.

ALS Life Sciences România este în prezent un partener de afaceri care își respectă tradiția și excelență reputație dobândită prin competență și profesionalism, printre companiile din potofoliu numărându-se Coca-Cola, Agrisol, Soceram, Timken România, Unilever, Uzuc, Wienerberger, Saint-Gobain Isover, Otelinox Târgoviște, Cromsteel, OMV-PETROM, MOL România.

Scroll to Top

Caută