Misiune economică în Federația Rusă

În perioada 27 iunie – 1 iulie 2017, a avut loc misiunea economică în Federația Rusă, organizată de către Camera de Comerț și Industrie Prahova, reprezentată de Dl. Aurelian Gogulescu, Președinte, în colaborare cu Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă.

Din delegație au făcut parte și reprezentanții unor importante firme din următoarele domenii de activitate: producție de utilaj  petrolier, consultanță în domeniul lemnului și metalelor, consultanță în business, servicii și producție aferente industriei de petrol și gaze, producția  de băuturi alcoolice, consultanță IT &C. Programul delegației a fost deosebit de dens și a inclus  întâlniri de afaceri la Camera de Comerț a Federației Ruse, cu primire la Președintele Sergei Katyrin și la Camerele de Comerț din Moscova, Sankt Petersburg și Yaroslav.

Aceasta misiune economică a răspuns interesului numeroaselor firme românești dornice de a dezvoltă relații comerciale cu parteneri din Rusia iar – prin intermediul întâlnirilor efectuate –  a stabilit contactele directe cu mediul de afaceri local, necesare cunoașterii cât mai aprofundate și identificării unor oportunități și proiecte de cooperare și investiții.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută