Eveniment cu tema “ Dezvoltarea Municipiului Ploiești din punct de vedere al opotunităților de investiții în sectorul imobiliar ”

În data de 28 septembrie 2017, Camera de Comerț și Industrie Prahova, la inițiativa și în colaborare cu Primăria Municipiului Ploiești, a organizat evenimentul de prezentare a oportunităților de afaceri în domeniul imobiliar, cu participarea reprezentanților companiei cu capital belgian Tractebel Engineering SA.

Evenimentul s-a bucurat de participarea Dnei. Anne Defourny, Atașat Economic și Comercial al Ambasadei Belgiei pentru regiunea Valonă și Bruxelles.

Gazda evenimentului a fost Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, care, împreună cu Primarul Mun. Ploiești, Dl. Adrian Florin Dobre, a evidențiat necesitatea și oportunitatea valorificării numeroaselor terenuri aflate pe teritoriul Mun. Ploiești și care au aparținut unor societăți comerciale care și-au restrâns sau restructurat activitatea.

Întâlnirea s-a adresat companiilor care dispun de terenuri și construcții pentru eventuale proiecte de dezvoltare, parcurilor industriale, investitorilor și dezvoltatorilor imobiliari din zonele limitrofe ale Municipiului Ploiești, cărora le-a fost prezentată propunerea de parteneriat a firmei Tractebel – important jucător pe piață energiei, a alimentării cu apă și a proiectelor de infrastructură. Prezentarea ofertei Tractebel a fost susținută de Dl. Geoffrey Rezer – Business Development Manager și Dl. Michael Borremans – Product Manager – Rehabilitation Industrial Sites și a reflectat ideile și propunerile unei eventuale colaborări.

La eveniment au participat 14 reprezentanți din partea a 9 firme, dezvoltatori imobiliari și parcuri industriale.

Scroll to Top

Caută