Romanul care vrea sa dezvolte turismul medical in Campina. Sanconfind, spitalul in care nu exista intrebarea „Cat ii dam doctorului?”

Campina, orasul care de-a lungul deceniilor a fost centrul industriei petroliere din Romania, a ramas fara fabricile care sustineau economia si ofereau locuri de munca pentru locuitorii orasului. Printre companiile profitabile care sunt in acest moment in Campina este Confind, companie fondata in 1991 de Ioan Simion. In 2011 s-a infiintat centrul medical Sanconfind cu o investitie de 22 milioane euro, avand ca actionar majoritar societatea Confind. Antreprenorul Ioan Simion a relatat intr-un interviu acordat wall-street.ro de ce a ales sa investeasca in domeniul medical si cum reuseste sa atraga personal medical in aceasta zona.

“In aprilie 2015 am inaugurat si baza de tratament balneologic si de recuperare din cadrul spitalului. La inceputul secolului trecut la Poiana Campina exista o statiune balneara cu apa sarata, intrata in declin dupa al Doilea Razboi Mondial si de care din anii ’80 nu s-a mai ingrijit nimeni”, a mentionat Ioan Simion, proprietarul companiei Confind.

continuare articol

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută