Vizită de lucru în Republica Elena

Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a efectuat în perioada 19 – 21 octombrie 2017 o vizită de lucru în GRECIA, acțiune plurivalentă organizată de Primăria Ploiești, urmare a Acordului de Înfrățire dintre Municipiul Ploiești și orașul Aspropyrgos semnat în anul 2016.

Au participat Dl. Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiești și Dl. Cristian Ganea, Viceprimar alături de o echipă a Primăriei și mai mulți reprezentanți ai Consiliului Local Ploiești, o delegație a Universității de Petrol și Gaze precum și Teatrul «Toma Caragiu » și Filarmonica «Paul Constantinescu» din Ploiești.

Acțiunea a avut loc ca urmare a contactelor multiple și acțiunilor stabilite între cele două orașe privind dezvoltarea unor colaborări continue pe linie instituțională, culturală, academică, socială, economică și comercială, cu atât mai mult cu cât orașul Aspropyrgos este situat într-o zonă industrializată în apropierea Atenei, cu specific de petrol și gaze.

Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a avut cu această ocazie o serie de întâlniri și discuții de lucru cu reprezentanții conducerilor CCI Atena, CCI Pireu precum și Camera de Comerț pentru Micii Industriași din Atena.

Întâlnirile din cadrul programului profesional au fost onorate de prezența Domnului Manuel DONESCU, Consilier Economic în cadrul Ambasadei României la Atena.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută