Vizita unei delegații oficiale din R.P. Chineză, conduse de E.S. Dl. DU Yuxin

În perioada 13 – 16 octombrie 2016, Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat vizita în județul Prahova a unei importante delegații oficiale din R.P. Chineză, conduse de E.S. Dl. DU Yuxin, Președintele Comitetului Conferinței Politice Populare Consultative al Provinciei Heilongjiang.

Cu această ocazie,  vineri, 14 octombrie 2016, înalții oaspeți, însoțiți de Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova, au fost primiți la sediul Palatului Administrativ de către dl. Bogdan Toader, Președintele consiliului județean Prahova, doamna Mădălina Lupea, subprefectul județului Prahova și Dl. Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiești, fiind discutate aspecte generale privind colaborarea dintre cele două regiuni precum și strategia comună privind activitățile aniversare ce se vor desfășura în cursul anului viitor, cu ocazia sărbătoririi a celei de-a 25-a aniversări de la semnarea Acordului de Înfrățire între Județul Prahova și Provincia Heilongjiang.

Programul a continuat cu o întâlnire de lucru la sediul CCI Prahova, unde dl. Președinte Aurelain Gogulescu a realizat o amplă prezentare a oportunităților de afaceri ale județului Prahova și a proiectelor de cooperare în domeniul comercial și investițional, ocazie cu care demintarii chinezi s-au întâlnit cu o parte dintre membrii Colegiului de Conducere al CCI Prahova, reprezentanți ai companiilor: BEȘ, CAMEXIP, CONFIND, CORAL IMPEX și DOMENIILE VITICOLE TOHANI.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută