Bergenbier, a treia mare companie producătoare de bere din România

Bergenbier, este ce-a de-a treia mare companie producătoare de bere din România, va intra în CTPark Bucharest West, parc logistic administrat de CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spații logistice și industriale din România.

Producătorul de bere își va amenaja în acest parc un depozit. În vară, CTP a decis să se împrumute de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și BCR cu 75,8 milioane de euro, pentru extinderea acestui parc logistic cu încă două depozite, în suprafață totală de 70.000 metri pătrați, iar recent a anunțat un îmrpumut de la BERD de peste 43 milioane euro în acest sens.

Investiția totală în această fază a extinderii va fi de 108,9 milioane de euro. Cu o suprafață închiriabilă planficată de 600.000 de metri pătrați, CTPark Bucharest West este proiectat să devină parcul logistic cu cea mai mare suprafață din România.

Bergenbier are o fabrică de bere la Ploiești și peste 600 de angajați. Portofoliul companiei include, pe lângă berea Bergenbier, mărcile Noroc, Beck’s, Staropramen, Stella Artois, Lowenbrau, Leffe și Hoegaarden.

către articolul din Profit

Scroll to Top

Caută