Participare la Summit-ul 16 + 1 al șefilor de guvern

Camera de Comerț și Industrie Prahova a fost reprezentată de Dl. Președinte Aurelian Gogulescu care a condus delegația prahoveană formată din 9 oameni de afaceri din următoarele domenii de activitate: transport țiței prin conducte, producție utilaj industrial, comerț general, sisteme de acoperiri galvanice.

Evenimentul a fost onorat de prezența Domnului Li Keqiang, Premierul R.P. Chineze și a Domnului Viktor Orban, Premierul Ungariei care au reiterat posibilitățile reale de colaborare între China și țările din Europa Centrală și de Est.

În cadrul acestei ample manifestări a fost organizat un eveniment de tip Business Matchmaking destinat companiilor mici și mijlocii, din Europa Centrală și de Est și din Republica Populară Chineză, care a vizat consolidarea relațiilor de colaborare economică. Cu ocazia discuțiilor, între firmele prahovene și cele chineze s-au stabilit o serie de contacte și au fost discutate mai multe posibilități reale de colaborare pentru perioada următoare.

La sfârșitul Forumului, oamenii de afaceri români au avut o întâlnire cu delegația oficială care a reprezentat România în cadrul acestui eveniment, condusă de Dl. Paul Stănescu, Vicepremierul României.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută