Participare la Summit-ul 16 + 1 al șefilor de guvern

Camera de Comerț și Industrie Prahova a fost reprezentată de Dl. Președinte Aurelian Gogulescu care a condus delegația prahoveană formată din 9 oameni de afaceri din următoarele domenii de activitate: transport țiței prin conducte, producție utilaj industrial, comerț general, sisteme de acoperiri galvanice.

Evenimentul a fost onorat de prezența Domnului Li Keqiang, Premierul R.P. Chineze și a Domnului Viktor Orban, Premierul Ungariei care au reiterat posibilitățile reale de colaborare între China și țările din Europa Centrală și de Est.

În cadrul acestei ample manifestări a fost organizat un eveniment de tip Business Matchmaking destinat companiilor mici și mijlocii, din Europa Centrală și de Est și din Republica Populară Chineză, care a vizat consolidarea relațiilor de colaborare economică. Cu ocazia discuțiilor, între firmele prahovene și cele chineze s-au stabilit o serie de contacte și au fost discutate mai multe posibilități reale de colaborare pentru perioada următoare.

La sfârșitul Forumului, oamenii de afaceri români au avut o întâlnire cu delegația oficială care a reprezentat România în cadrul acestui eveniment, condusă de Dl. Paul Stănescu, Vicepremierul României.

Scroll to Top

Caută